Een database van e-mailadressen geeft uw marketing een boost!

database e-mail adressen
Uw eigen bedrijf is waar u altijd van droomde. De eerste stap is gezet: u behaalt knappe resultaten en uw klanten zijn steeds tevreden. Een goeddraaiend bedrijf in een snel veranderende zakenwereld heeft echter nood aan een uitstekend marketingplan.

Flitsende nieuwsbrieven, een vlotte communicatie via mail of de prospectie van nieuwe klanten vallen of staan met een op maat samengestelde database van e-mailadressen. Bent u op zoek naar een geschikte database van e-mailadressen voor uw bedrijf? Vraag advies aan een gespecaliseerd leverancier! Een e-mail marketingspecialist stelt voor iedere doelgroep en doelstelling een e-mailadressenbestand op maat samen.

De voordelen van e-mailmarketing

Ervaren marketingspecialisten zweren erbij: e-mailmarketing is niet meer weg te denken in het marketinglandschap. Een op maat samengestelde database van e-mailadressen helpt u deze communicatietool maximaal te benutten. Uw meest overtuigende nieuwsbrief mist volledig zijn doel als hij niet door de juiste persoon wordt gelezen. Wat maakt e-mailmarketing zo interessant?

  1. Goedkoop U heeft geen enkele onkosten (bijvoorbeeld papier, drukwerk of verzendingskosten). De kost die mailverkeer met zich meebrengt is verwaarloosbaar.
  2. Snel Een e-mail komt binnen enkele seconden aan, in tegenstelling tot een verzending met de post.
  3. Resultaat Uit onderzoek blijkt dat een goed opgestelde e-mail die wordt verzonden naar een relevante database van e-mailadressen altijd zijn vruchten afwerpt.
  4. Meetbaar U kan perfect het effect van uw verzonden e-mail nagaan: u kan geweigerde mails traceren, positieve of negatieve reacties opvolgen en ook het aantal clicks wordt per minuut bijgehouden.
  5. Informatie E-mailmarketing leert u bovendien hoe u steeds beter uw e-mails kan optimaliseren in functie van het klikgedrag van uw doelpubliek. Waar reageren ze op? Wat vinden ze interessant? Wat werkt? Dat is een onbetaalbare bron van informatie!

Maakt u reeds gebruik van een zelf samengestelde database van e-mailadressen van bestaande klanten? Dat is een mooi begin. Maar waarom geen stap verder gaan? Uw knap opgestelde nieuwsbrieven kunnen met één klik ook potentiële klanten aanspreken. Er zijn duizenden lijsten van geschikte e-mailadressen te verkrijgen. Maak er gebruik van!

database emailadressen

Maak gebruik van een database van e-mailadressen!

In uw huidige marketingstrategie maakt u misschien reeds gebruik van nieuwsbrieven op regelmatige basis. E-mailmarketing is goedkoop, snel, meetbaar en bezorgt u een onschatbare bron van informatie. Maar het kan altijd beter! U kan het effect van uw e-mails optimaliseren door gebruik te maken van een op maat samengestelde database van e-mailadressen. Wat zijn de voordelen van een aangekochte of gehuurde database?

  • Een marketingplan werkt pas goed als u er nieuwe klanten mee kan winnen. Een professionele leverancier bezorgt u een lijst van alle mogelijk geïnteresseerde bedrijven.
  • Bespaar uzelf de tijd van het opzoekwerk van e-mailadressen. Dit is onbegonnen werk! Er bestaan reeds duizenden lijsten van geschikte e-mailadressen. U hoeft ze slechts aan te kopen of te huren.
  • Indien u een professionele database leverancier aanspreekt, zal deze u gegarandeerd een werkzame lijst van e-mailadressen bezorgen, samengesteld volgens uw doelpubliek en doelstelling.
  • Bereik meer mensen met uw e-mails. Hoe meer mensen u via mail contacteert, hoe groter het effect van uw marketingacties zal zijn. U optimaliseert uw marketingstrategie met één weldoordachte klik.

Wees uw concurrenten een stapje voor en maak handig gebruik van databases van e-mailadressen. Het is bewezen dat een slim aangepakte e-mailactie uiterst effectief is. 

Bouw uw database van e-mailadressen op

VERGELIJK GRATIS EN VRIJBLIJVEND OFFERTES